DISCLAIMER

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.


Order Form/Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Order Description
Delivery Address
Contact No.
Mode of Payment (pls choose one)
Query/Opinion

Get your own free form like this one.

05 November 2014

SET BATU KARANG


APA ITU BATU KARANG.Batu karang, dengar macam karangan dilautan. heheheh. Batu karang adalah sejenis penyakit yang dihidapi kekebanyakannya oleh kaum adam. Kaum hawa pun ada yang sakit batu karang, tapi tak sekerap kaum adam. 

Boleh di simpulkan disini, batu karang terjadi disebabkan garam, mineral dan bahan-bahan lain berkumpul secara berlebihan dalam air kencing. Asid urik yang berlebihan juga menyebabkan berlaku juga batu karang. Apabila semua bahan ni terkumpul, akan membentuk batu batu pasir dalam saluran kencing. 

Kurang mengambil air kosong yang cukup boleh memekatkan semua bahan-bahan penyebab dan lagi cepat batu karang akan terhasil. 

Cara merawat batu karang.

Batu karang boleh dirawat andai kite sedari penyakit batu karang ada dari awal lagi. Tetapi, amalan cara hidup yang sihat  adalah salah satu langkah awal bagi mengelakkan penyakit batu karang. Anatara cara untuk elakkan bau karang adalah:
Pengambilan supplement juga adalah sebagai salah satu alternatif untuk melengkapkan kekurangan nutrisi bagi mengelakkan batu karang terjadi. 

Anda boleh memilih SET BATU KARANG SHAKLEE, sebagai diet supplement anda setiap hari.
ZURAIDA ♥ 0126582602 
FB: Zuraida Abd Puzi 
Insta : azueshoppe 
Emel: onlinedotbiz@yahoo.com
 ♥COD: Sg Besi, Jalan Istana, Cheras, Ampang, Ulu Klang, Keramat, Wangsa Maju

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers