DISCLAIMER

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.


Order Form/Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Order Description
Delivery Address
Contact No.
Mode of Payment (pls choose one)
Query/Opinion

Get your own free form like this one.

MENJADI AHLI SHAKLEE


Cara Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Assalamualaikum.

Semakin hari produk Shaklee makin popular. Dan makin ramai yang teruja untuk mencuba dan merasai sendiri kehebatan produk Shaklee ini. Untuk lebih untung, anda haruslah mendaftar sebagai ahli Shaklee terlebih dahulu. Macam mana caranya? Mudah saja tau.


1. Yuran Pendaftaran (berbayar/percuma)

Yuran pendaftaran adalah sebanyak RM65 sahaja untuk seumur hidup. Kos penghantaran member kit ke Semenanjung Malaysia adalah RM10, dan jika ke Sabah/Sarawak kosnya adalah RM20. Jika anda pergi sendiri ke branch Shaklee untuk mendaftar, maka anda tidak perlu membayar kos penghantaran member kit ini (daftar dengan menggunakan ID 946914 sebagai sponsor/upline).

Untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma pula, anda cuma perlu membeli produk Shaklee yang bernilai 200UV (lebih kurang RM700) dan produk tersebut boleh anda gunakan sendiri ataupun dijadikan sebagai stok untuk berniaga. Pembelian ini adalah pada harga ahli.

2. Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan mendapat nombor ID anda sendiri. Dan anda sudah boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dan jika anda berjaya mengumpul beberapa point tertentu dalam satu bulan (lebih dikenali sebagai UV), anda akan layak mendapat bonus tunai pada bulan berikutnya. Bonus ini akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda.

3. Kelebihan Menyertai Kumpulan Besar Kami

Bagi yang mendaftar Shaklee hanya untuk kegunaan sendiri, saya akan bimbing anda tentang cara pemakanan vitamin yang betul. Dan saya juga akan cadangkan produk yang sesuai mengikut keadaan dan bajet anda. Anda jangan risau, anda tidak akan dipaksa untuk membuat bisnes. Tiada istilah paksaan di dalam group kami, OK?

Tapi bagi yang mendaftar dengan niat untuk berniaga, anda akan dimasukkan ke dalam pelbagai secret group yang hebat. Di dalam group ini, anda akan diberikan panduan dari A – Z tentang cara menjalankan bisnes Shaklee bagi menjana pendapatan. Anda bukan sahaja akan dibimbing dari segi pengetahuan produk, tetapi juga mengenai strategi marketing blog dan facebook. Dan yang paling penting, kumpulan kami mementingkan amalan rohani yang diterapkan dalam kehidupan seharian.

4. Kenapa Perlu Pilih Shaklee?

Ada banyak sangat sebab kenapa anda perlu pilih untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Selain dari menyediakan produk suplemen vitamin semulajadi yang baik untuk kesihatan, Shaklee juga turut menyediakan produk untuk kecantikan luaran seperti set penjagaan kulit dan set penjagaan rambut. Selain itu, terdapat juga produk pencuci baju dan basuh pinggan. Jangan tak tahu ye, Shaklee juga ada penapis airnya sendiri tau. Tapi yang menariknya, penapis ini mudah untuk dibawa ke mana sahaja.

Jadi dengan menjadi ahli Shaklee, anda boleh menggunkaan kesemua produk ini pada harga yang jaun lagi murah dari harga pasaran. Produk Shaklee ini selamat untuk digunakan, dan memang telah dijalankan pelbagai ujian klinikal untuk produk-produknya. Syarikat ini juga sudah lama berada dalam pasaran, iaitu sudah lebih 50 tahun di US, manakala di Malaysia pula sudah lebih dari 20 tahun.


Dah buat keputusan ke belum?
Bagi yang dah buat keputusan, jom emel/sms/wassap saya untuk sertai kumpulan yang hebat ini. Anda pasti tak akan menyesal =)

MULAKAN LANGKAH ANDA SEGERA, HUBUNGI

ZURAIDA 0126582602
SID:946914
PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
HAND DELIVERY COVERAGE:
ULU KLANG, KERAMAT AU, GIANT BATU CAVES, AEON AU2, TAMAN MALURI, AMPANG, CHERAS, LOKE YEW, PUDU, SG BESI, JALAN ISTANA


Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers