DISCLAIMER

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.


Order Form/Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Order Description
Delivery Address
Contact No.
Mode of Payment (pls choose one)
Query/Opinion

Get your own free form like this one.

15 October 2012

PENDAFTARAN PERNIAGAAN SSM


Untuk makluman semua pengunjung, pelanggan yang dihormati, saya telah pun mendaftarkan perniagaan saya ini di Suruhanjaya Syarikat Malaysia atas nama Perniagaan Aminah & Keluarga. Aminah merupakan nama ibu saya. Saya menggunakan nama ibu saya kerana ibu saya telah membuka perniagaan sejak saya kecil lagi dengan membuka kedai runcit. Saya dan adib beradik membesar dalam dunia perniagaan ibu sehinggalah sekarang. Jadi saya ingin menggunakan nama tersebut sebagai satu warisan keluarga. Diharap perniagaan ini akan terus berkembang dan terus sukses.

Setakat ini, saya telah membuka 2 blog untuk menjalankan bisnes online ini. Untuk barangan Tupperware, blog khas disediakan OnlineDotBiz Tupperware Shoppe dan satu lagi blog menjual pelbagai produk..ada barang preloved, barangan kesihatan, alat permainan utk kanak-kanak dan mcm2 ada..iaitu Azue Collection

Di harap anda semua dapat support bisnes saya... terima kasih semua

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers