Followers

DISCLAIMER

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.


14 July 2009

Success Story!!!!BE ACHIEVER IN TUPPERWARE BIZ

Untum makluman semua..

Actually zue join tupperware pada July 2008...hanya utk membeli barangan sendiri...TETAPI setelah melihat plan nye yg bagus...why not cuba tuk biz...

Alhamdulillah...biz Tupperware mmg bagus...tak sama mcm MLM lain...produk yg sudah pasti mmg bagus dan berkualiti...even plastic container biasa pun org panggil TUPPERWARE..See...how amazing this products!!!!But people also complain..Mahal lah!!!mestilah..Tupperware is Lifetime Warranty Products...Safe environment!!!..sampai ke anak cucu bole pakai....

Straight forward..zue bole cakap...Now!!! i'll get cheque from Tupperware range fromRM 500- RM1000..n even more..penah tau RM1600...itu baru commission..belum untung atas brg lagik..

N dari segi stoks plak...u takkan rugi beli brg tupperware utk dijadikan stock in hand....barang takde expired date...biasanya stok akan running out within 1-2 mths...

How to recruit new people?
  • bole buat parti..demo pizza, muffin, kek, nasi beriani...ni semua dengan brg tupperware...brapa lama?...masa 1 jam setengah dah cukup utk demo..bila buat demo...kita akan ada lucky draw..games dan juga gift....Tupperware mmg suka bagi hadiah2 nie....TUAN RUMAH PASTI AKAN DAPAT GIFT!!!

nanti zue sambung lagi k...hehehehe..byk lagi nak story ni..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers